VIP-event BETT

Discovery Education Espresso i samarbete med Liber och Skolon, bjuder in till ett särskilt framtaget evenemang på BETT, där du som besökare får möjligheten att inspireras och knyta nya kontakter. Du kommer bland annat att få ta del av en fascinerande föreläsning med äventyraren och inspiratören Ed Stafford från Discovery Channel på BETT:s huvudscen och besöka Discovery Educations flerfaldigt prisade mässmonter.

Hålltider torsdag 26 januari

10.30: Välkommen till Discovery Educations monter F200, där DE tillsammans med Liber och Skolon tar emot dig.

10.45: Ed Stafford besöker Discovery Educations monter.

11.30 - 12.15: Ed Stafford föreläser på BETT:s huvudscen.

12.30 - 12.45: Du som VIP-gäst får möjlighet att efter föreläsningen ta del av en Q&A och fotografering med Ed Stafford. Vi bjuder på dryck och tilltugg.

Registrera dig nedan!

“Min största rädsla är att inte leva mitt liv”

Ed Stafford är äventyraren och världsrekordhållaren som med sin självfilmade tv-serie “Naked and marooned” på Discovery Channel, lämnas ensam och utan tillhörigheter för att överleva på världens mest ogästvänliga och extrema platser för en människa att vara strandsatt på. Han har fängslat tv-publiken världen över och är verklighetens McGyver som med sin kunskap, erfarenhet och sin inställning visar att ingenting är omöjligt.

Ed kommer i sin föreläsning att inspirera och dela med sig av sina tankar till publiken om varför det är så viktigt att våga vara nyfiken. Hur tar vi tillvara på elevers naturliga förmåga idag att vara just nyfikna och våga upptäcka nya saker?

Registrera dig till evenemanget här

Antalet platser är begränsade. Efter att vi har tagit emot din anmälan,

så kommer vi att höra av oss till dig med besked.

Vi ser fram emot din anmälan!